Ahoj svet!

Ahojte všetci, kolegovia, žiaci aj rodičia!!! Zdravíme vás z „pohodlia“ našich domovov. Chceme vás privítať na našej novovytvorenej stránke, ktorá nám má slúžiť ako síce neviditeľné, ale o to účinnejšie a pevnejšie spojivo, puto, telekomunikačný kanál…nazvite si to každý ako chcete, aby sme sa v tento karanténny čas úplne jeden druhému nevzdialili a hlááávne, aby sme to všetko prežili so zdravým rozumom…tzn.sa nezbláááznili.:) Takže ešte raz vitajte, sledujte nás, prispievajte a lajkujte. Máme vás radi a myslíme na vás. Tím pracovníkov „smedoma“.

 

4 thoughts on “Ahoj svet!

  1. smehome

    Drahé deti, sme radi, že sa s vami znovu môžeme stretnúť aspoň prostredníctvom týchto videí. Nedovoľme, aby nám táto karanténa zobrala úsmev z tváre a vieru zo srdca ❤️ prajeme požehnaný deň

     
  2. Janka Svitekova

    Dakujeme je to veľmi pekne

     
  3. Dušana Szalak

    Ďakujeme vám všetkým, ktorí nám zanechávate vaše povzbudivé slová a oceňujete našu prácu. Tím pracovníkov „smedoma“. :)))))

     
  4. Veronika Repiščáková

    Pekné to je Dušanka. Damiánko len na obrázky pozerá 😁. Ale Kamilka počúva, dáva pozor. Inak k tým pesničkám by sa nám hodil napr.aj text, keby bol na polovici obrazovky. Lebo z toho počutia sa to až tak nedá hneď zopakovať. Inak super, tešíme sa na ďalšie videá a nápady.

     

Zanechajte odkaz

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *